Mannen van De Boer

We nemen nauwkeurig waar, we stemmen af .... we handelen

Wie is wie

We voelen ons verbonden in onze drive de wereld van mensen die ondersteuning nodig hebben een beetje beter te maken. In ons werk gaat het dan om organisaties zich wat meer om de cliënt en medewerker te doen heen scharen en/of leiderschap te tonen die de Goede zaak dient.

Guus de Witte

Zeer betrokkeninterim manager/teamleider die ook in andere rollen uitstekend zijn weg weet te vinden en in korte tijd zijn waarde bewijst. Sterke verbinder van alle betrokkenenen altijd denkend vanuit de bedoeling en balnag van de cliënt, direct gevolgd door die van de medewerkers en organisatie. Met een frisse blik en scherpe geest stelt hij zaken aan de orde die aandacht verdienen en probeert duurzame verbeteringen te realiseren. Altijd positief en denkend in oplossingen.

www.guusdewitte.nl    www.linkedin.com/in/guusdewitte

 

Wout van Veen

Creatief, veelzijdig, authentiek in het contact en verbinding. Een veelzijdig
coach, trainer, adviseur en mediator met zingeving als belangrijkste
drijfveer. Een netwerker die, na een opdracht, per definitie mens &
organisatie achterlaat die is gegroeid. Beziet de -ogenschijnlijke-
werkelijkheid graag vanuit een systemisch perspectief.
www.doorzet.nl
https://www.linkedin.com/in/wout-van-veen-46b32010/

Hans Tönjes                                                  

Hans loopt altijd warm voor complexe klantvragen. Hij is een energieke en vindingrijke pionier in het initiëren en begeleiden van organisatienetwerken. Door het samenbrengen van kennis en middelen verbindt hij uiteenlopende formele en informele organisaties. Met een achtergrond als gedrag- en bestuurskundige vooral actief als adviseur, docent en programmaleider.


 Harco de Bruin

Telkens weer verrast Harco ons met zijn messcherpe eigen-wijze analyses. Als zeer ervaren adviseur en interim-manager (C3) houdt hij altijd vast aan waar het écht om gaat; een beter leven voor de degenen die hulp nodig hebben. Een conceptueel denker met een praktisch nuchtere insteek

Jan de Ruiter 

Humorvolle trainer, coach, interim manager. Hij belichaamt in veel opzichten waar de mannen van De Boer voor staan: goed kijken, luisteren, verbinden en dan handelen.Wanneer nodig niet met halve maatregelen. Jan beschikt over een haarscherp gevoel voor menselijke verhoudingen en groepsprocessen.

Jan Adam

Al 30 jaar werkzaam in het veld van leren, veranderen en ontwikkelen en nog altijd een jonge hond als het gaat om ontwikkelingen in zijn vak. Een innovator met een passie voor The Art of Hosting, storytelling & dialoogmethodiek. Procesbegeleider, facilitator en gespreksleider bij uitstek en een zeer ervaren trainer.